Din portfoliul nostru fac parte o serie de activităţi şi produse de înaltă calitate.

 
Elemente de împrejmuire şi construcţii metalice:

Grilaje pentru garduri

 

Aici găsiţi o gamă variată de elemente de grilaje şi panouri pentru garduri, şi alte elemente de împrejmuire pentru zone rezidenţiale şi publice. De la o simplă casă până la autostradă, toate necesită elemente de împrejmuire pentru siguranţă sau pentru protejarea oamenilor, animalelor sau a bunurilor. Delimitarea proprietăţilor este de cele mai multe ori, o treabă laborioasă. Aici puteţi să o simplificaţi prin folosirea de elemente standardizate. Acest lucru vă va economisi foarte mult timp şi vă va scuti de o muncă uriaşă.

 
Elemente de împrejmuire şi construcţii metalice:

Porţi, Tipuri de porţi

 

Porţile de acces într-o incintă rezidenţială sunt elemente esenţiale ale împrejmuirilor. Ele asigură accesul şi prima impresie a vizitatorilor dumneavoastră. Pentru toate modelelel de garduri de mai sus există posibilitatea executării porţilor în acelaşi stil cu gardul. Aici sunt prezentatea doar tipurile de porţi de acces pentru dumneavoastră.

 
Elemente de împrejmuire şi construcţii metalice:

Parapeţi, Tipuri de parapeţi

 

Balcoanele noastre sunt locurile unde ne putem recrea. Pentru aceasta ele trebuie să aibă un aspect plăcut şi odihnitor, dar în acelaşi timp trebuie să asigur siguranţa pentru locatari, atât din punct de vedere al rezistenţei cât şi cel al apărării împotriva intrărilor prin efracţie.

 
Elemente de împrejmuire şi construcţii metalice:

Grilaje, Tipuri de grilaje

 

Grilajele sunt elemente de arhitectură pentru delimitarea spaţiilor deschise, unde circulă aerul liber, dar care, dintr-un motiv sau altul, este necesar să fie protejate. Pentru aceasta ele trebuie să aibă un aspect plăcut şi odihnitor, dar în acelaşi timp trebuie să asigur siguranţa pentru locatari, atât din punct de vedere al rezistenţei cât şi cel al apărării împotriva intrărilor prin efracţie.

1.GRILAJ SIMPLEX 2.GRILAJ DUPLEX 3.GRILAJ NICROM (oţel inox) 4.GRILAJ ALUM (aluminiu) 5.SUPORŢI GRILAJE
 
Elemente de împrejmuire şi construcţii metalice:

Îngrădituri pentru arene sportive, provizorii şi pentru construcţia de magazii

 

Arenele sportive sunt executate cu grilaje speciale care respectă standardele din domeniu. Şantierele şi alte lucrări provizorii pot fi îngrădite cu panouri speciale care se montează şi se demontează uşor, iar magaziile provizorii pot fi securizate cu panouri prefabricate.

1.ÎNGRĂDITURI PENTRU STADIOANE 2.ÎNGRĂDITURI PENTRU ŞANTIERE 3.ÎNGRĂDITURI PENTRU DEPOZITE ŞI MAGAZII
 
Elemente de împrejmuire şi construcţii metalice:

Construcţii metalice

 

Construcţiile metalice sunt elemente arhitectonice care asigură un cost redus şi flexibilitate, atât în mediul edilitar, cât şi în mediul industrial. Construcţiile pe bază de grilaje sunt foarte economice şi uşor de pus în operă atunci când avem componente semifabricate care uşurează munca.

1.TREPTE 2.SCĂRI 3.CONSTRUCŢII EDILITARE 4.CONSTRUCŢII INDUSTRIALE 5.ELEMENTE PENTRU DRENARE LICHIDE 6.INSTALAŢII INDUSTRIALE