România - distribuitori şi revânzători pentru grilaje, garduri, porţi, parapeţi şi alte componente metalice din oţel carbon, inox şi aluminiu produse de CONTE Srl Italia

Apăsaţi pe judeţul în care aveţi reşedinţa pentru a vi se face legătura în pagina cu vânzătorii din judeţul dumneavoastră. Mai jos de hartă aveţi şi lista judeţ ţării.

 
 

Lista cu distribuitorii de grilaje, garduri, porţi, parapeţi din Romănia

News, Products • 31st Sep, 09 • 1 Comment

 

Suntem în procesul de dezvoltare a listei noastre cu distribuitori. Pentru judeţul dumneavoastră nu am contactat pe nimeni până în acest moment. Lista de distribuitori este deschisă

Societatea noastră doreşte crearea unei reţele distribuţie pe baza existenţei în piaţă a vânzătorilor de materiale de construcţii. Aceste reţele există şi funcţionează, iar noi nu dorim crearea unor mecanisme paralele. Noi căutăm revânzători pentru care acordăm o exclusivitate regională. Acel revănzător poate acoperii o zonă de judeţ, un judeţ sau mai multe judeţe.

Revânzătorii vor fi ajutaţi de specialiştii noştri în marketing. Ei vor primi gratuit materiale promoţionale şi alte mijloace de promovare. Prospectele vor fi tipărite, în limba română, direct cu adresa punctului sau punctelor de vănzare ale revănzătorului.

Exclusivitatea acordată este absolută. Toţi clienţii şi prospecţii vor fi dirijaţi spre vânzătorul local cel mai apropiat de domiciliul sau din zona de exclusivitate, indiferent prin ce procedeu contactează societatea sau unul dintre distribuitorii regionali.

Căutăm revânzători! Poţi să fii unul dintre colaboratorii societăţii CONTE. Vei fi ajutat.

 

Judeţele României